Mindre än 5 timmars sömn...
Hej på er finisar!
 
Fy vilken natt vi haft inatt alltså..
Jag och Olivia har haft hosta nu ett tag, tror min hosta började i Tisdags förra veckan, och Olivias kom  riktigt i Torsdags. Men förkylningen har ju eskerlerat, vi hostar typ hela tiden och snyter oss. Jag ger Olivia sin inhalator (hon har förkylningsastma) tre gånger per dag, och hostmedicin tre gånger per dag, ändå hostade hon så mycket igår kväll och i natt. Stackaren <3
 
Jag kan ju tyvärr inte ta någon hostmedecin för det är svårt att veta vad jag kan ta för någon eftersom jag ammar, då måste jag kontakta läkare osv.. inte haft ork till det. Så jag har sovit ritkigt kasst i många nätter nu. I natt var Olivias första natt där hon verkligen hostade och inte kunde sova förren sent.
 
Inte nog med det.... i natt hörde jag hur slemmig och snorig Melwin va, min första tanke var: "nej nej nej nej". Så himla rädd att han ska åka på RS. Så nu är det rutiner med att ge Olivia medeciner och ge Melwin koksaltlösning och använda nässugen. Ja en riktig sjukstuga kan man säga! Oskar har klarat sig än så länge peppar peppar.. däremot började han få ont i magen i Söndags och det har hållit i sig...  inte igen kände jag! (Han har haft problem med detta tidigare och besökt läkare och fått tabletter utskrivna)
 
Så här såg min kväll/natt ut;
 
Olivia hostade konstant 18.30-23.30, Oskar fick natta om henne två gånger samt att hon kom in till oss tidigt och fick försöka somna om ännu en gång.
( Hon vill alltid somna i sin säng hur sjuk hon än är.)
 
Melwin hade svårt att komma till ro igår kväll så jag fick natta om honom två,tre gånger också.

Aja Olivia hostade kontant mellan 18.30-23.30 som jag sa, de var nästan att hon spydde för hon hostade så mycket...tillslut gav hostan upp och hon kunde somna gott.
Jag hade sån hosta så jag hann inte somna, och sen 00.00 vaknar Melwin och är ledsen för han har svårt att andas på grund av slemm och snor. Så det var bara att gå upp och ge koksaltlösning, använda nässugen, byta blöja, ge honom mat och få honom att somna om.
Han somnade runt 01.05.
 
Från ca 01.05 till 03.00 sov bägge barnen jag sov lite till och från, dels hade jag hosta och dels så är jag på helspänn för att hålla koll på Melwin så han inte blir sämre och att han andas osv...
 
Från 03.00 till 04.35 var det upp igen och suga ut slem och byta blöja sedan ge mat och få han att somna om. 
 
Från 04.35 till 07.15 sov bägge barnen, och jag sov till och från även då, fortfarande på grund av min hosta och hålla koll på Melwin. 
 
07.15 var de bara att gå upp med två vakna barn och ge medeciner och göra dem i ordning! 
 
Om jag är trött idag? Ja det är en underdrift skulle jag säga! Haha är döds trött... blir några koppar kaffe idag om man säger så!
 
Hoppas ni har det betydligt mycket bättre än vad vi har det!
 
De enda positiva är att detta kommer nu, så det inte kom lagom till dopet
 
Olivias och min frulle idag!